Laden Evenementen
muziek | zaterdag 08 apr 20:00 - 22:00

ZA 08 APR ’23 – UNDERCURRENT ORCHESTRA

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
standaard
12,50
59 beschikbaar
H'lemPas
8,00
59 beschikbaar
jong<25jr
8,00
59 beschikbaar
livestream
5,00
59 beschikbaar

Het Undercurrent Orchestra is een nieuw collectief van gelauwerde muzikanten uit de Amsterdamse muziekscene. Melodisch recht uit het hart en ritmisch verfijnd speelt het collectief deze avond een muzikaal commentaar op het voorbije Corona-jaar. De meeslepende composities spreken over angst en hoop, verveling en inspiratie, verdriet en vreugde. De sterke wisselwerking tussen de leden van het Orchestra levert spannende muziek op die je niet onaangeraakt laat. De filmische muziekstukken zijn van de hand van Iman Spaargaren. Dromerige klanklandschappen, stevige grooves en vlammende improvisaties creëren een sterk verhaal in meerdere lagen. Eind 2021 is het debuutalbum ‘Everything Seems Different’ op het Zennez Records label uitgebracht.

Bezetting:

Iman Spaargaren – (bas)klarinet, tenor saxofoon

Gerard Kleijn – trompet, bugel

Joost Buis – trombone

Annie Tangberg – cello

Guillermo Celano -gitaar

Marcos Baggiani – drums

 

Muziek Undercurrent Orchestra: Zennez Records & Bandcamp

Uit eten voor dit optreden?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!