Twee nieuwe acts Haarlem Jazz & More 2018

Geplaatst op: 26 jun 2018 |

Bekijk event: 17 aug 2018 om 20:00

We kunnen met trots weer twee acts bekendmaken die tijdens Haarlem Jazz & More 2018 in de Pletterij zullen optreden (je weet wel, de Pletterij, het enige echte jazzpodium bij H’lem Jazz & More). Naast The Preacher Men zullen Tommy Moustache en PLOTS het podium betreden.

Tommy Moustache is een zeer getalenteerde Rotterdamse jonge band die eerder bij ons heeft opgetreden in januari 2018.  Ze hebben twee albums uitgebracht:  hun debuutalbuum in 2014 en EGO in 2016. Hun optreden in de Pletterij hier te bekijken

De andere nieuwe naam is PLOTS. Dit trio heeft een bijzonder sterke neiging om via ‘instant composing’ uit te komen op song-achtige improvisaties. Interactie en de uitdrukking van muzikale ideeën zijn de basis van deze band, en terwijl ieder idee de verhaallijn kan vormen en het verloop van de improvisatie kan beïnvloeden, zorgen kleuren en contrasten samen voor het uiteindelijke resultaat. Ziv’s basklarinet in combinatie met de ritme-sectie, bestaande uit Frank’s bijzondere en verrassende piano en Wim’s transparante en zeer swingende drums, maken het een ‘must’ om dit opmerkelijke trio te horen en zien spelen. PLOTS bestaat uit Ziv Taubenfeld basklarinet, Wim Janssen drums en Frank van Bommel piano.

Houd de website in de gaten voor de precieze data en aanvangtijden.